Med eatersmap kan du skapa din personliga matprofil
Debatt | Nytt inlägg | Registrera dig | Logga in
Inlägg
sökes HÅRMODELLER till köpenhamn
söker HÅRmodeller

TJEJER :

långhårig tjej endast till uppsättning, du ska helst ha mörktbrunt/brunt/ljusbrunt enfärgat långt hår, och inte löshår eller olika toner i håret(slingor).
kan förekomma klippning av toppar och färgning vid behov.


en tjej som kan tänka sig att färga/permaneta/klippa.. (tex. hade jag tänkt kort hår på sidorna och permanentat längre på längderna.)


en tjej som kan tänka sig klippas kortare, med lite tunna längder nedtill, och med någon galen hårfärg (vitt,blått,rött,rosa.. ja,allt dock inte tillsammans) som ska vara modell till en typ frisyr, som tvättas ut efteråt. (se bild)


KILLAR :

en kille med mörkt hår, som kan tänka sig bli klippt i engelsk stil (lite kortare på sidorna, dock inte rakat, och längre på toppen) och ska fönas lite i "elvis stil". och det här håret ser fulare ut än vad klippningen är, den är bara fönad så!!


och kille med bra hår, till trend-klipp, där man ska klippas till någon modern klippning. (kanske också med skägg?)
JAG ERBJUDER FÄRGNING OCH KLIPPNING GRATIS TILL DOM SOM VILL/KAN VARA MINA MODELLER.

Man ska kunna ställa upp för övning, och ställa upp i Köpenhamn i november kanske svårt och säga till NU och planera in, men vill bara vara ute i god tid, det gör ingenting om du inte kan planera in det redan nu, har hellre fler modeller än ingen när det är dax. ett plus är om du bor nära helsingborg.skriv här, eller till min mail:

frisor_ewelina@live.se
22 Jan
användarens nogghemsida raderad
(Gäst)